/ / / Golfin perusteet – vahva pohja pelillesi

Golfin perusteet – vahva pohja pelillesi

29,00 

Kertaa ja opi golfin perusteet yksinkertaisten ja ymmärrettävien opetusvideoidemme avulla. Luo pelillesi pohja, jolla vältät hallitsemattomat kierteet ja huonot osumat. Oppimalla perusteet tiedät, mitä tehdä, kun slaissi yllättää tai alat näkemään painajaisia bunkkereista. Golfopettajat Heini Haapala ja Ari Savolainen käyvät läpi golfin eri lyöntien perusasiat yksinkertaisesti selitettyinä ja näytettyinä. Kurssi sopii golfin perusteiden kertaukseen kaikille tasoille. Näihin ohjeisiin voit palata kertaamaan golfin perusteet yhä uudelleen.

Osasto:

Kuvaus

Golfin perusteet – vahva pohja pelillesi

Laittamalla perusteet kuntoon n. 5 minuutin treenillä päivässä luot pohjan paremmille lyönneille ja mukavimmille kierroksille.

Videokurssilla opit:

  • Asennot ja harjoitteet, joilla pääset eroon slaissita, topeista ja duffeista.*  
  • Tavat ja tekniikat, joilla mahdollistat parhaan mahdollisen lyöntisi tilanteessa kuin tilanteessa.
  • Työkalut (videot ja vinkit), joilla voit korjata virheasentoja, jotka tuhoavat lyöntisi ja vievät nautinnon pelistä.

Sijoittamalla kurssiin alle puolet normaalin opetustunnin hinnasta saat vapaaseen käyttöösi kahden huippuvalmentajan kokemuksen ja osaamisen. Nämä ovat käytössäsi aina ajasta ja paikasta riippumatta.

Voit maksaa kurssiin myös Liikuntaseteleleillä, ePassilla ja Virikeseteleillä (tuemme seuraavia palveluita: Edenred, ePassi, Eazybreak ja Smartum).

Etsi käyttämästäsi palvelusta Jeah Golf, suorita kurssin maksua vastaava summa ja lähetä kuitti osoitteeseen: info@jeahgolf.com. Aktivoimme tämän jälkeen sinulle ohjeet, jolla pääset aloittamaan oppimisen verkossa.

Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä meihin sähköpostilla info@jeahgolf.com. Lähetämme sinulle laskun ja ohjeet, jolla saat kurssin käyttöösi.

Muistathan, että kaikilla kursseillamme on 30-päivän rahat takaisin takuu.

Tervetuloa luomaan ja kertaamaan perusteet, joilla pelisi nousee uudelle tasolle.

*jos termit eivät ole sinulle tuttuja, toivomme että vältät nämä jatkossakin 🙂

Kokemuksia kurssin käyneiltä:

“Sisältö oli mielestäni selkeä ja auttaa varmasti korjaamaan lyönteihin liittyviä virheitä kokeneemmilta golffareilta. Aloittavat pelaajat saavat selkeät ohjeet hyvän lyönnin perustaksi. Verkkokurssista on varmasti apua yksittäiselle harrastajalle ennen greencardin suoritusta tai pron tunneille menoa. Samoja asioita näyttävät ammattigolffaritkin tarkistavan. Virhe tuntuu hiipivän huomaamatta jokaisen pelaajan suoritukseen. Tarkista, korjaa, harjoittele ja anna palaa.”

Leo Virtanen, hcp 17.2