/ / / Heinin golfkurssi: Opi täydellinen svingisi

Heinin golfkurssi: Opi täydellinen svingisi

75,00 

Sanotaan, että ei ole yhtä oikeaa tapaa svingata. Ei olekaan, koska me kaikki olemme erilaisia kehon rakenteen ja liikkuvuuksien osalta. Meille kaikille on kuitenkin optimaalisin tapa svingata – ja sen periaatteita käymme tällä kurssilla läpi. Kurssilla käydään läpi svingin vaatimuksia mailan ja kehon liikeratojen näkökulmista. Saat harjoitteita, joilla löydät juuri sinulle oikean tavan svingata ja joilla harjoituttaa kehosi liikeratoja yhä tehokkaammaksi ja toistettavammaksi.

Tuotetunnus (SKU): 1 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tervetuloa oppimaan sinulle täydellinen svingi ja viemään pelisi uudelle tasolle.

Kurssilla opit muun muassa:

  • Miten luot mahdollisuudet täydelliselle svingillesi.
  • Miten svingaat oikein erilaisissa lyönneissä ja harjoittelet oikein.
  • Miten saat kroppasi liikkumaan oikein lyödessäsi.

Voit maksaa kurssiin myös Liikuntaseteleleillä, ePassilla ja Virikeseteleillä (tuemme seuraavia palveluita: Edenred, ePassi, Eazybreak ja Smartum).

Etsi käyttämästäsi palvelusta Jeah Golf, suorita kurssin maksua vastaava summa ja lähetä kuitti osoitteeseen: info@jeahgolf.com. Aktivoimme tämän jälkeen sinulle ohjeet, jolla pääset aloittamaan oppimisen verkossa.

Jos haluat maksaa laskulla, ota yhteyttä meihin sähköpostilla info@jeahgolf.com. Lähetämme sinulle laskun ja ohjeet, jolla saat kurssin käyttöösi.

Muistathan, että kaikilla kursseillamme on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Tervetuloa löytämään täydellinen svingisi!

Kokemuksia kurssin käyneiltä:

“Heinin tapa opettaa on aina tuntunut minulle oikealta. Koronan takia en ole päässyt tunneille ja oli upeaa päästä syventymään svingiäni Heinin ohjeilla. Kurssin rakenne ja sisältö oli selkeä ja hallilla oli mukava katsoa kännykästä oppeja. Heiniä on myös ilo katsoa, kun palo golfiin on niin voimakkaasti läsnä.”

Testiryhmäläinen, hcp 22